31 Ekim 2013 Perşembe

Ev temizliği ve sonrası evden eve nakliyat

Ev temizliği ve sonrası evden eve nakliyat

ev taşıma
ev taşıma
Merhaba değerli Blog okuyucularım. Profesyonel temizlik şirketleri olarak siz değerli müşterilerimize temizlik konusunda yayınladığımız makalelerde bildiklerimizi sizinle paylaşmaktayız. Temizlik önemli bir ihtiyaçtır. Kaliteli ve işinde profesyonel temizlik hizmetleri sunan firmalar zaten gerekli tüm temizlik ihtiyaçlarımıza cevap vermektedir. Doğal olarak taşınma esnasında evimizi ya da iş yerimizi temizletmek zorunda kalıyoruz. Ev temizliği sonrası evimize yerleştirmemiz gereken eşyaların da tıpkı eski oturduğumuz evdeki gibi sapa sağlam bir şekilde yeni evimizde olmasını isteriz. Güvenilir evden eve nakliyat şirketleri bu görevi başarıyla yerine getirmektedirler. Fakat bazen işler hiçte istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Güvendiğimiz veyahut öneriler doğrultusunda anlaşma sağladığımız evden eve nakliyat şirketi, eşyalarımızı hiçte sağlıklı bir düzeyde taşımıyorlar. Paramızı verip de rezil olmak derler ya hani, işte aynen öyle oluyor. Maalesef güvendiğimiz nakliyat şirketleri bile bazen bizi yarı yolda bırakabiliyor ve eşyalarımız hasar görüyor.

Ev taşıma şirketleri ile anlaşma yazılı anlaşma yapmak

evden eve nakliyat
Evet sevgili okurum, evden eve taşıma şirketiyle evinizi taşıtma dan önce muhakkak sözleşme yapmanız gerekmektedir. Taşıma öncesi sözlü bir şekilde yapılan nakliye sözleşmesi inanın sizi yarı yolda bırakır ve eşyalarınıza verilen zararlar ile kala kalırsınız. Evimizin temizliği yapıldıktan sonra muhakkak bir nakliye şirketiyle anlaşma yapmak zorundayız. Bunu da en dikkatli bir şekilde yapmanızı öneririm. Geçenlerde Kadıköy'de oturan bir arkadaşım,  Bakırköy'den Kadıköy'e taşındı. Güvendiği birisi olduğumdan bana nakliyat şirketi önerim olup olmadığını sordu.
Bende profesyonel bir evden eve nakliyat şirketi önerdim fakat önümüzdeki 10 gün boyunca tüm araçları dolu olduğundan randevu alamadı. Arkadaşım da mecburen kendi başının çaresine bakmak zorunda kaldı. Arama motorlarında evden eve nakliyat ile ilgili bazı kelimeler aratmış. Bakırköy'den Kadıköy'e taşınacağı için arama terimlerini şu şekilde kullanmış; Bakırköy evden eve nakliyat, Bakırköy ev taşıma, Bakırköy evden eve, Bakırköy nakliyat şirketleri gibi kelimeler aratarak 5 - 6 tane nakliye şirketlerine ulaşmayı başarmış. Bazen arkadaşımın hizmet alma konusunda çokta yeterli olmadığını düşünüyorum. Evini taşıtmak için yazılı sözleşme yapmadan sözlü olarak ağızdan ev taşıma anlaşması yapmış. Elinde hiç bir resmi evrak olmadan evini taşıtmış. Sanırım evden eve nakliyat firmasını ararken telefonla görüştüğü firma yetkilisine güvenmiş ve oldu bittiğe getirmiş ev taşıma işini. Neyse lafı uzatmayayım ama sözlü anlaşma yaptığı Bakırköy evden eve nakliyat şirketi, bu işi bahçeşehir evden eve nakliyat şirketine paslamış. Bakırköy evden eve taşıma şirketi ile bahçe şehir evden eve nakliye firması arasında dağlar kadar fark olduğunu anlamayacak kadar bizi salak zanneden bu nakliye firması gerçekten canımızı sıkmıştı. Ev taşıma esnasında hassas eşyaların %70 i kırık dökük bir vaziyette eve geldi. Peşinat olarak bahçeşehir evden eve nakliyat şirketine ödeme de yapılmıştı.
Eşyaların kırılıp dökülmesi bir yana, birde bu nakliye firmasıyla bayağı bir tartışma yaşamış arkadaşım. Gözü gibi baktığı ve koruduğu değerli ev eşyaları taşıma esnasında param parça olmuştu ve arkadaşım çok ama çok üzülmüştü. Değerli okurlarım, sizlere bir kaç tavsiyem olacak. Başımızdan geçen bu talihsiz olay sonrası en azından bir başkasının ağzı yanmasın diye bir kaç tavsiyem olacak. Örneğin Evinizi taşımak istiyorsunuz ve nakliye firmaları arayışı içerisindesiniz. Bulunduğunuz semt neresiyse o semte göre evden eve nakliyecilerle görüşme yapınız.
Örneğin; Samandırada oturuyorsanız nakliye firması araması yaparken Arama motorlarında '' samandıra evden eve nakliyat, samandıra evden eve, samandıra ev taşıma, samandıra nakliyat, Samandıra nakliyat şirketleri '' gibi ana öbek kelimelerle arama yapınız. Ve kesinlikle samandıra semti dışında bir şirketle anlaşma yapmayınız. Bulunduğunuz semt ve mahalle isimlerine göre nakliyat şirketi araması yapmanızda fayda var.

evden eve nakliyat firmaları
Profesyonel evden eve nakliyat


 Anahtar kelimeler : Bu konuyu Google'dan tekrar bulabilmek için '' Bakırköy evden eve nakliyat, bakırköy nakliye, bakırköy ev taşıma, samandıra evden eve nakliyat, samandıra nakliye, samandıra evden eve, bahçeşehir nakliyat, bahçeşehir ev taşıma, bahçeşehir nakliyat şirketleri, bahçeşehir evden eve '' gibi kelimeleri aratarak makalemize ulaşabilir ve detayları tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder